AGENTUUR PHILIP

Professioneel beheer van residenties


HISTORIEK

Van.....

De start 

Agentuur Philip werd eind jaren '80 gestart door de Heer Philip Vanden Bussche, vastgoedmakelaar met vaste standplaats te Middelkerke.  Al snel bleek Philip succesvol te zijn en door zijn technische kennis en het 'mens' zijn kon hij rekenen op het vertrouwen van heel wat eigenaars van een stekje aan zee.  De ligging van het kantoor, onderin residentie Golden Beach, garandeert de eigenaars tot op de dag van vandaag van een nauwe opvolging/controle van hun eigendom. Agentuur Philip werd een gekende naam in Middelkerke voor zijn beheer van grote gebouwen en seizoensverhuur.

De groei...

Door het succes aan zee kwamen ook opportuniteiten als syndicus in 'het binnenland'. Eind jaren '90 begonnen de activiteiten in de regio Aalst en langzaamaan groeide ook daar het aantal gebouwen.
Door de toenemende vraag kwam ook de noodzaak om in Aalst een vast kantoor te hebben. Agentuur Philip opende zijn kantoor op het Esplanadeplein in 2010, met enkel beheer van gebouwen als activiteit.

Vandaag...

Op 9 december 2016 werd de dagelijkse leiding overgenomen door Dirk Lambrecht, vastgoedmakelaar-bemiddelaar en vastgoedmakelaar-syndicus.
De activiteiten van beheer en seizoensverhuur in Middelkerke zijn behouden gebleven.  In de regio Aalst is beheer onze enige activiteit en werken we verder aan het specialiseren in de syndicus-materie en het nastreven van onze missie. De verdere uitbouw van de driehoek Waasland - Gent - Aalst is daarbij een mooie uitdaging.


De toekomst...

Onze missie is om door een pro-actief beheer van onroerend goed gemoedsrust te creëren bij eigenaars. 
Onze visie is dat beheer bij en in de gebouwen moet gebeuren.  Beheer is niet langer louter een bureau-activiteit en zal naar de toekomst meer groeien naar pro-activiteit en aanwezigheid in de gebouwen, in nauwe samenwerking met vakbekwame aannemers en eigenaars. 
 
Wij investeren in onze klanten.  Onze klanten hebben allen een eigen kijk op het beheer van hun eigendom. Daarom zijn er diverse initiatieven waarop deze doelgroepen worden uitgenodigd...
Wij investeren in onze medewerkers.  We willen een aangename werkomgeving en bieden hen alle tools om comfortabel werken mogelijk te maken.  
Wij investeren in nieuwe collega's.  Het is uiterst belangrijk dat alle medewerkers op kantoor mee zijn in ons verhaal.  Enkel dan kan elke eigenaar goed geholpen worden.
Wij investeren in het uitwerken van een structuur, service en handleiding voor beheer van gebouwen,  afgestemd op de noden van vandaag en de uitdagingen van de toekomst, met respect voor de belevingen en de waarden uit het verleden.
Wij willen een voortrekkersrol spelen in het ontwikkelen van de syndicus anno 2025.